YSL Rouge Pur Couture Lipsticks

Misschien in een iets minder heftige verpakking dan de Yves Saint Laurent Rouge Volupte lipsticks, maar zeker niet minder mooi qua kleur. De YSL Rouge Pur Couture lipsticks. Ik kocht afgelopen week twee hele verschillende kleuren die ik beide op het moment geweldig vind en veel draag. Een leuke bijkomstigheid, ik kocht ze met 40% korting bij IciParis. Vandaag laat ik ze aan je zien.
IMG_7213  IMG_7215
YSL Rouge Pur Couture in 53 Beige Promenade en 07 Le Fuchsia

Wat me meteen opviel waren de verschillende verpakkingen. Nummer 53 zit in een geel-gouden huls met een rood YSL logo dat in tweeën gedeeld wordt wanneer je de dop van de lipstick afhaalt en nummer 07 zit in een minder gele huls met een zwart YSL logo. Ik weet niet zeker waarom dit is maar ik denk dat de huls met het zwarte logo een vernieuwde verpakking is. Maar goed, dit maakt natuurlijk niks uit voor de lipstick zelf die in de verpakking zit.
IMG_7221  IMG_7224
IMG_7231
Ik ben als eerste gegaan voor 53 Beige Promenade, een bruine/donkere nude kleur. 9 van de 10 keer draag ik de laatste tijd dit soort kleuren, alhoewel ik onderhand al best wel wat van dit soort kleuren heb verzameld sprak deze mij toch aan omdat hij best wel bruin is vergeleken met de andere lipsticks die ik heb.
IMG_7228  IMG_7235
Als tweede ben ik voor een compleet andere kleur gegaan, 07 Le Fuchsia, een felroze fuchsia kleur zoals de naam al doet vermoeden. Wanneer ik geen nude lipstick draag, dan draag ik eigenlijk altijd een felroze lipstick. Dit maakt elke basic outfit altijd ineens een stuk vrolijker. Ook in de zomer zie ik deze lipstick al helemaal voor me, ik krijg meteen zin in mooi weer!
IMG_7252  IMG_7258
YSL Rouge Pur Couture 53 Beige Promenade

IMG_7267  IMG_7278
YSL Rouge Pur Couture 07 Le Fuchsia

De lipsticks zijn erg romig en brengen daarom makkelijk aan. Ze drogen je lippen niet uit en trekken niet in de lijntjes. Ondanks dat de lipsticks zo romig zijn blijven ze redelijk goed zitten, zo’n drie uur blijft de kleur mooi en een kopje thee drinken houden ze ook wel vol. Na het eten moet de lipstick wel even bijgewerkt worden. De kleur is echt intens en de lipsticks dekken goed. Ik ben erg enthousiast over de YSL Rouge Pur Couture lipsticks en weet zeker dat de roze variant deze zomer ook zeker een favoriet gaat zijn!

De YSL Rouge Pur Couture lipsticks koop je bijvoorbeeld hier voor €32,50

Wat vind jij van de Rouge Pur Couture lipsticks van YSL?

Liefs, Laura

 

Advertenties

5 gedachtes over “YSL Rouge Pur Couture Lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s