Zoeva Rose Golden Eyeshadow Palette

Nog niet eerder kocht ik een Zoeva oogschaduw palette maar toen ik er achter kwam dat er een palette was met alleen maar tinten in mijn geliefde koper/rosé goud was is meteen enthousiast. Prachtig vind ik het, rosé gouden en koperen tinten oogschaduw gecombineerd met nude/bruine lippen. Het duurde daarom ook niet lang voordat ik het Zoeva Rose Golden palette naar huis had geklikt.
IMG_6900  IMG_6971
IMG_6972  IMG_6973.jpg
Het palette is verpakt in een stevig kartonnen doosje met een gladde afwerking. Het doosje heeft een magnetische sluiting en is oranje/bruin van kleur met rosé gouden versiersels. Wat me ook meteen opviel is dat het palette zo lekker plat is, dat is makkelijk op te bergen.
Wat ik misschien wel een beetje jammer vind is dat er geen spiegel aan de binnenkant zit maar aan de andere kant is het ook wel weer mooi en eenvoudig zo. Geen vakjes met kwastjes die je meestal toch niet gebruikt, lekker clean.
IMG_6896  IMG_6897
De kleuren zien er al geweldig uit in het doosje, ik kon niet wachten om dit mooie palette te swatchen.
IMG_6902.jpg
Luster – Reflective Elegance – Copper is King – Shining Bright – Rusty Petals
Foil – Just a Rose – Golden Rule – Harmony – Wonder Full
first row  row 2
Wauw! Wat een mooie kleuren zeg, de oogschaduws voelen fluweelzacht aan en zijn erg goed gepigmenteerd. Je kan met dit palette zowel voor een neutrale als een smokey look gaan. Naast echt koperen en rosé gouden kleuren zitten er ook wat meer gouden kleuren in het palette waardoor je er alle kanten mee op kan. Ik mis alleen wel een highlighter voor onder het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoek, luster is daar helaas niet licht genoeg voor.
IMG_6979
Voor deze look heb ik eerst Luster over het hele ooglid aangebracht als basis. Daarna heb ik Foil in de arcadeboog aangebracht en Rusty Petals daar overheen in de buitenste hoek van de arcadeboog voor wat meer diepte. Op het bewegend ooglid heb ik Reflective Elegance aangebracht, dit is mijn favoriete kleur uit het palette. Reflective Elegance is licht rosé goud van kleur, prachtig.

Ik ben heel erg blij met dit Rose Golden Eyeshadow Palette van Zoeva. Vooral de warme rosé gouden en koperen kleuren gebruik ik veel. Het enige minpuntje vind ik het ontbreken van een highlighter, maar ach, die kan ik ook best even uit een ander palette gebruiken.

Het Zoeva Rose Golden Eyeshadow Palette is onder andere hier te koop voor  €18,95.

Wat vinden jullie van dit Zoeva Rose Golden Eyeshadow Palette?

 

6 gedachtes over “Zoeva Rose Golden Eyeshadow Palette

Plaats een reactie